Kreveti-Curry

u 360 g suuri kooritud krevette
2 spl õli
1 sibul
4 küüslauguküünt
1 tl Meira jahvatatud ingverit
1–1,5 tl Meira soolata tšillimaitseainesegu
2 spl Meira garam masala’t
1 tl Meira musta purustatud pipart
1 Meira kaneelikoor
3 spl tomatipüreed
1 tops (200 g) maitsestamata jogurtit
värsket või Meira koriandrit
(soola)
1 laim

Sulatage ja nõrutage krevetid. Hakkige sibul ja küüslauguküüned. Kuumutage sibul, küüslauk ja maitseained poti põhjas kuumas õlis. Lisage tomatipüree, jogurt ja krevetid. Laske keema tõusta. Maitsestage hakitud värske koriandri või Meira kuivatatud koriandriga. Maitske ja lisage vajaduse korral soola. Serveerige riisi ja laimisektoritega.